Хозяин
  • Школьные годы: Chicago Univ
  • Где мне всегда хотелось побывать: Moon
  • Моя работа: Sushi Master
  • Питомцы: cats: Stock,Won,Dime,Fourth, and Penny
I was born in 1965 My father ran a sushi restaurant, and I began helping with deliveries, preparation, and serving sushi when I was still in elementary school. At 19, I started working as a "Kappo" (traditional Japanese cuisine) chef in Kyoto, and moved to the United States at the age of 23 I worked as a sushi chef at the Suntory restaurant in Chicago, where I taught sushi-making to American, Mexican, Thai, and other international kitchen staff.

Sushi SKool K: интересы

  • Бильярд
  • Вино
  • Гастрономия
  • Кино
  • Кулинария
  • Местная культура
  • Музеи
  • Настольный теннис
  • Пешие прогулки
  • Путешествия
  • Рыбалка
  • Фотосъемка
  • Чтение

Впечатления, которые проводит Sushi SKool K

Показано 0 из 0