Ресторан

Mugi to Olive

Рекомендуют 5 местных жителей,

Почему местные жители рекомендуют

A lot of shops make two stocks and mix them together just before serving, but this one in a redbrick 80-year-old former train station building blends three soup stocks—chicken, Japanese dashi, and clam—to make its Triple Soba. The umami is outstanding. Lots of the best ramen places have long queues—this one is ideal if you don’t like waiting. It never seems to be super crowded, though you might have a short line of salarymen around lunchtime.
Brian
Живет в г. Shinjuku

Советы местных жителей

Mii
August 10, 2019
chicken ramen michelin restaurant- 30min from shin koiwa station

Уникальные занятия поблизости

Tokyo Local Bar & Izakaya Crawl
Личный фотограф и гид в Токио
Нетуристический Токио: местная еда и напитки

Рекомендации местных жителей

  • Супермаркет
    • Рекомендует 31 местный житель
  • Ресторан
    • Рекомендуют 11 местных жителей
    • Рекомендуют 8 местных жителей
  • Супермаркет
    • Рекомендуют 6 местных жителей
  • Ресторан
    • Рекомендуют 5 местных жителей
Местоположение
6-chōme-12-12 Ginza
Chuo City, Tokyo