Пропустить и перейти к тексту
ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Современная кухня Сеула с поваром Джуном

ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Современная кухня Сеула с поваром Джуном

Участвуйте во Впечатлении с компьютера, телефона или планшета.
Продолжительность
1 час
Размер группы
До 10 чел.
Языки, на которых проводится Впечатление
Английский, Испанский
ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Современная кухня Сеула с поваром Джуном

ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Современная кухня Сеула с поваром Джуном

Участвуйте во Впечатлении с компьютера, телефона или планшета.
Продолжительность
1 час
Размер группы
До 10 чел.
Языки, на которых проводится Впечатление
Английский, Испанский

Чем вы займетесь

In his first virtual Masterclass, Chef Jun Lee of Michelin Star-awarded restaurant SOIGNE, will shed light on traditional Korean dishes as well as showcase his own interpretation of contemporary Seoul cuisine, fundamentally shaped by his culinary philosophies, his creative and artistic passion for the craft and his eclectic cultural background. Chef Jun will show you how to prepare elegant Korean dishes like a traditional mountain herb pasta and a delectable pork dish that you can easily recreate, as well as teach you several traditional Korean cooking techniques that will transport you immediately to the heart of Seoul! As he dispels the Korean food cliché reduced to kimchi and bulgogi, Chef Jun will highlight other façades of Korean cuisine with lesser-known gems. You will get the chance to uncover the evolution of Korean food culture, Chef Jun’s artistic elaborations in the kitchen as well as the inspirations behind his constantly evolving menus. He will give you a snapshot of his culinary world, introducing you to the 24 tasting menus that have been rolled at SOIGNE, as well as sharing with you his personal take and unique perspective on the future of fine dining. Watch and enjoy this enlightening immersive culinary experience as one of Asia’s culinary icons showcases the very essence of cuisine art.

Пробуйте новое вместе

Пробуйте новое вместе

  • Радушные организаторы

    Познакомьтесь с интересными людьми, которые делятся опытом и увлечениями.

  • Занятия в небольших группах

    Знакомьтесь с людьми со всего мира и вместе получайте новый опыт.

  • Просто и в любой точке мира

    Участвуйте не выходя из дома. Минимум подготовки.

Организатор

Подробнее о хозяине Take A Chef

Take A Chef

Since 2012, Take a Chef has connected thousands of local chefs and guests in over 100 countries, through private chef experiences at home. Now, we are thrilled to invite some of the best Michelin-starred chefs to your kitchen through a series of interactive online experiences. Learn how to cook some of their emblematic dishes and allow the chefs to guide you through their craft. In this experience, we are excited to present to you Chef Jun Lee. Chef Lee launched his professional career under Chef Thomas Keller after having studied at the Culinary Institute of America. Since 2013, his restaurant SOIGNE has offered tasting menus that change every three months along a theme. Now serving its 24th edition, SOIGNE is still the only eatery that provides a theatrical dining experience in Korea.

Что взять с собой

If you wish to actively participate and cook Mountain herb pasta with chef Jun, please bring the fol…
1 cup Chamnamul (Korean mountain herbs), can be replaced with Arugula or bitter Spinach
40g Roasted garlic puree
6g Sherry vinegar
5g Maple syrup
1g Salt
2ea Garlic clove, chopped
30g Cubed butter
15g Perilla seed oil or Sesame oil
5g Parmesan cheese
80g Pasta dough
Cooking pork with Korean ancient meat cooking technique: 80g Pork meat, Preferably Iberico pork, Oys…
The batter (enough for 5 or more portion of 80g pork): 135g Soy sauce, 15g Sake (not mandatory), 8g …
Vanilla ice cream (any kind, but preferably one that made with real vanilla bean):
Perilla seed oil or Sesame oil
Any caramel sauce
Perilla leaf if available
Put a scoop of vanilla ice cream on a dessert bowl, Drizzle a little bit of caramel sauce, Put some …

Как принять участие

Подключиться
Загрузите бесплатное приложение Zoom на компьютер или мобильное устройство. После бронирования вы получите письмо со ссылкой и подробными инструкциями.
"This mind-blowing experience will take place at SOIGNE's kitchen in Seoul. You will have the chance to tour the restaurant virtually from the comfort of your home!"
— Take A Chef
Забронируйте для частной группы
Хотите участвовать только с семьей и друзьями? Организатор Take A Chef принимает частные группы до 10 чел. по цене от 33 173₽ за гостя.

Свободные даты

Что нужно помнить

Правила отмены

Впечатление можно отменить в течение 24 часов после оплаты или за 7 дней до начала и получить полный возврат.

Правила общения

Общайтесь только через Airbnb. В целях безопасности не переводите деньги и не общайтесь за пределами сайта или приложения Airbnb.

Требования к гостю

Для участия во Впечатлении потребуется подключение к интернету и возможность передавать аудио и видео. Ссылку и подробные инструкции вы найдете в письме с подтверждением бронирования. Максимальное число гостей от 18 лет: 10.
Take A Chef
Современная кухня Сеула с поваром Джуном
Новинка!
От 2 903₽ на человека
Новинка!
От 2 903₽ на человека