Пропустить и перейти к тексту
ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Готовим вместе с поваром, обученным по мишленовским стандартам

ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Готовим вместе с поваром, обученным по мишленовским стандартам

Участвуйте во Впечатлении с компьютера, телефона или планшета.
Продолжительность
1.25 часа
Размер группы
До 10 чел.
Языки, на которых проводится Впечатление
Английский
ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Готовим вместе с поваром, обученным по мишленовским стандартам

ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Готовим вместе с поваром, обученным по мишленовским стандартам

Участвуйте во Впечатлении с компьютера, телефона или планшета.
Продолжительность
1.25 часа
Размер группы
До 10 чел.
Языки, на которых проводится Впечатление
Английский

Чем вы займетесь

As a group, we will cook a dish from start to finish where you'll learn new techniques and create a delicious meal worthy of a restaurant! This session we'll be cooking a veggie friendly dish inspired by Anna Del Conte, an amazing Italian food writer and cook: ricotta and amaretti zucchini, aubergine crisps, slow-cooked tomato sauce, basil oil. Vegetarian cooking can be truly scrumptious, and I'll be sharing my chef knowledge to show you how. How it works: 1) You'll receive a link to join the cook-along, where we'll be cooking together online 2) Have your ingredients and equipment ready ahead of the session as described. The ingredients are per person. 3) I'll guide you through my recipe and we'll cook it together. I'll be sharing my knowledge and tips to allow you to execute it beautifully, showing you first hand how to cook like a chef. 4) At the end of the session, you'll have a delicious meal to enjoy and have learned some new skills and techniques to add to your repertoire. What's included: - A carefully created recipe, designed to be achievable in 1 hour - Knife skills, flavour balancing, making herb oils, plating techniques, chef-tips for selecting and sourcing ingredients and how to make every meal incredible. - The opportunity for interactive Q&A with a professional chef - Insight into how the best chefs create standout dishes

Пробуйте новое вместе

Пробуйте новое вместе

  • Радушные организаторы

    Познакомьтесь с интересными людьми, которые делятся опытом и увлечениями.

  • Занятия в небольших группах

    Знакомьтесь с людьми со всего мира и вместе получайте новый опыт.

  • Просто и в любой точке мира

    Участвуйте не выходя из дома. Минимум подготовки.

Организатор

Подробнее о хозяине Anthea

Anthea

I’m a trained professional chef based in London with a love of wine and all things food! Over the last 10 years I’ve worked in some incredible kitchens, most notably the Michelin starred River Cafe in London which has been my biggest influence. I was also Head Chef at London's Venetian inspired small-plates restaurant Polpetto which received a Michelin bib gourmand during my time there. I’m all about seasonality and I generally love to cook everything…although I do have an insatiable sweet-tooth! What excites me most is sharing my knowledge and enthusiasm with others. It just never gets old watching someones eyes light up when they create something which makes them proud, or when they have that ‘eureka moment’ when something they’ve found tricky finally falls into place.

Что взять с собой

1 medium-sized courgette (about 15cm long)
15g unsalted butter
1 small banana shallot, peeled
150g ricotta
2 amaretti biscuits, finely crumbled
½ tsp fresh thyme leaves
Sprinkling of dried breadcrumbs
½ clove garlic
6 very ripe plum tomatoes
1 large bunch fresh basil
½ small aubergine
c150ml vegetable oil for frying
Sea salt, freshly ground black pepper, pinch grated nutmeg
Olive oil
Medium frying pan, large frying pan, pestle and mortar/stick blender, small saucepan, roasting dish,…
Oven preheated to 200C Fan/220C Electric/Gas Mark 6

Как принять участие

Подключиться
Загрузите бесплатное приложение Zoom на компьютер или мобильное устройство. После бронирования вы получите письмо со ссылкой и подробными инструкциями.
"For this experience, I'm virtually bringing you into my home kitchen. It's super important I don't have any unfair advantages with fancy equipment and our pacing stays synchronised. I have 2 cameras set up offering you the chance to see what's happening on the stove or the worktop, whilst also being able to watch me describe what I'm doing. This is designed for us to share kitchens and cook together. I go at your pace."
— Anthea
Забронируйте для частной группы
Хотите участвовать только с семьей и друзьями? Организатор Anthea принимает частные группы до 10 чел. по цене от 16 785₽ за гостя.

Свободные даты

Что нужно помнить

Правила отмены

Впечатление можно отменить в течение 24 часов после оплаты или за 7 дней до начала и получить полный возврат.

Правила общения

Общайтесь только через Airbnb. В целях безопасности не переводите деньги и не общайтесь за пределами сайта или приложения Airbnb.

Требования к гостю

Для участия во Впечатлении потребуется подключение к интернету и возможность передавать аудио и видео. Ссылку и подробные инструкции вы найдете в письме с подтверждением бронирования. Максимальное число гостей от 18 лет: 10. Ideal for foodies and home…

Другие советы

If you have specific dietary requirements, just ask ahead of booking and I'll be happy to offer alternatives or suggestions.
Anthea
Готовим вместе с поваром, обученным по мишленовским стандартам
Новинка!
От 3 193₽ на человека
Новинка!
От 3 193₽ на человека