Пропустить и перейти к тексту
ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Домашнее консервирование с поваром Брэдом

ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Домашнее консервирование с поваром Брэдом

Участвуйте во Впечатлении с компьютера, телефона или планшета.
Продолжительность
1 час
Размер группы
До 10 чел.
Языки, на которых проводится Впечатление
Английский
ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Домашнее консервирование с поваром Брэдом

ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Домашнее консервирование с поваром Брэдом

Участвуйте во Впечатлении с компьютера, телефона или планшета.
Продолжительность
1 час
Размер группы
До 10 чел.
Языки, на которых проводится Впечатление
Английский

Чем вы займетесь

Preserving food and fermentation has been around for centuries. In this exclusive Masterclass acclaimed Chef Brad Carter will introduce you to the ancient techniques, processes and fundamentals of preserving ingredients to elevate flavour in your cooking. Focus will be on local sustainable ingredients & historical cultural relevance. This unique experience will inspire and teach you how to fully savour the natural, fresh flavors of the season while also avoiding food waste in your home kitchen. This is an opportunity to interact with Brad Carter as he demonstrates and guides you through key preservation methods and strategies he uses in the restaurant to create a Michelin Star dish. You will touch on topics that include Lacto-fermentation, Vinegars, Pickling, Dehydrating, and Home Charcuterie. Undoubtedly, a fun yet challenging way to build your food storage at home and add a variety of flavors to your daily meals! Help preserve the planet and delve into an extraordinary heritage of fruits, vegetables, whole animal butchery, and cured meats. An exciting culinary adventure awaits you!

Пробуйте новое вместе

Пробуйте новое вместе

  • Радушные организаторы

    Познакомьтесь с интересными людьми, которые делятся опытом и увлечениями.

  • Занятия в небольших группах

    Знакомьтесь с людьми со всего мира и вместе получайте новый опыт.

  • Просто и в любой точке мира

    Участвуйте не выходя из дома. Минимум подготовки.

Организатор

Подробнее о хозяине Take A Chef

Take A Chef

Since 2012, Take a Chef has connected thousands of local chefs and guests in over 100 countries, through private chef experiences at home. Now, we are thrilled to invite some of the best Michelin-starred chefs to your kitchen through a series of interactive online experiences. Learn how to cook some of their emblematic dishes and allow the chefs to guide you through their craft. In this experience, we are excited to present to you Chef Brad Carter. Chef Brad’s menus at Carters of Moseley evolve on a daily basis and are developed by the natural rhythms of the season, led by the ingredients available to him and inspired by the producers who work the British landscape. His overall philosophy is to be an immersive expression of British terror within the moment. An obsession with British produce that earned his restaurant a Michelin star.

Что взять с собой

For the experience, Chef Brad Carter has prepared a fun questionnaire for you to learn more about hi…
1. What year did Carters of Moseley achieve its first Michelin Star?
2. What is a Scottish Fresian?
3. How many products can you use from the Elder Tree?

Как принять участие

Подключиться
Загрузите бесплатное приложение Zoom на компьютер или мобильное устройство. После бронирования вы получите письмо со ссылкой и подробными инструкциями.
"The educational and engaging culinary experience will take place in the kitchen of Carters of Mosley with Chef Brad Carter."
— Take A Chef
Забронируйте для частной группы
Хотите участвовать только с семьей и друзьями? Организатор Take A Chef принимает частные группы до 10 чел. по цене от 45 611₽ за гостя.

Свободные даты

Что нужно помнить

Правила отмены

Впечатление можно отменить в течение 24 часов после оплаты или за 7 дней до начала и получить полный возврат.

Правила общения

Общайтесь только через Airbnb. В целях безопасности не переводите деньги и не общайтесь за пределами сайта или приложения Airbnb.

Требования к гостю

Для участия во Впечатлении потребуется подключение к интернету и возможность передавать аудио и видео. Ссылку и подробные инструкции вы найдете в письме с подтверждением бронирования. Максимальное число гостей от 18 лет: 10.
Take A Chef
Домашнее консервирование с поваром Брэдом
Новинка!
От 4 562₽ на человека
Новинка!
От 4 562₽ на человека