Пропустить и перейти к тексту
ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Готовим пельмени по семейному рецепту

ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Готовим пельмени по семейному рецепту

83 отзыва
Участвуйте во Впечатлении с компьютера, телефона или планшета.
Продолжительность
2 часа
Размер группы
До 10 чел.
Языки, на которых проводится Впечатление
Английский, Китайский (традиционное письмо), Китайский (упрощенный)
ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Готовим пельмени по семейному рецепту

ОНЛАЙН-ВПЕЧАТЛЕНИЕ

Готовим пельмени по семейному рецепту

83 отзыва
Участвуйте во Впечатлении с компьютера, телефона или планшета.
Продолжительность
2 часа
Размер группы
До 10 чел.
Языки, на которых проводится Впечатление
Английский, Китайский (традиционное письмо), Китайский (упрощенный)

Чем вы займетесь

A hands-on online class to learn how to make traditional Chinese dumplings with pork and cabbage using easy-to-find ingredients found in most western (non-Asian) supermarkets. We will make the wrappers and fillings from scratch, learn an easy way to wrap the dumplings, and cook one small batch of dumplings so we could taste together before the end of the class. Dumplings are meant to be made in large batches, together with friends and family of all ages. It is the ultimate comfort food in all of Asia. I'm based in Seattle, but as long as you have Internet, you could join me in this online class so I could share with you, my family's recipe originally from Hong Kong. Here's the detailed itinerary: - After introductions and safety reminders, we put on our aprons, wash our hands and start with the dough to make the wrappers. - While the dough is setting, we will prepare the fillings from scratch which will involve some chopping. - Once the dough is ready, we can roll them into little discs for wrapping. - Learn a fool-proof way to wrap the dumplings. - While the dumplings are being cooked, we could talk more about the different ways to wrap and cook the dumplings This Experience is great for team-building. Book a private experience for your group. Is your group larger than my listed max group size for private groups? Send me a message.

Пробуйте новое вместе

Пробуйте новое вместе

  • Радушные организаторы

    Познакомьтесь с интересными людьми, которые делятся опытом и увлечениями.

  • Занятия в небольших группах

    Знакомьтесь с людьми со всего мира и вместе получайте новый опыт.

  • Просто и в любой точке мира

    Участвуйте не выходя из дома. Минимум подготовки.

Организатор

Подробнее о хозяине Elaine

Elaine

I'm the founder of Dash of Soy, a local Seattle culinary school that focuses on sharing the love for simple, delicious, and healthy home cooking inspired by my family and all my travels. I left the corporate world after 20 years to focus on my passion for home-style cooking. Born and raised in Hong Kong, I have lived in Canada and US for 30 years and traveled to ~50 countries. I grew up with authentic Chinese and pan-Asian food, am familiar with the ingredients in North America, while having developed a deep appreciation for food cultures around the world. Dash of Soy online classes are one-of-a-kind: 1) family and well-tested recipes only, 2) small class size in a beautiful private kitchen, 3) wonderfully hand-drawn recipes you could download and print for future reference, and 4) sharing of family and personal travel stories about food.

Что взять с собой

All Purpose Flour, 1 Cup
Salt, 1 Pinch (for flavoring the flour)
Hot Water, 1/3 Cup (slightly cooled off boiling water, not just hot tap water)
Minced or Ground Pork, 1/2 lb (or any minced or mock meat you prefer)
Finely Diced [1/8"] Green Cabbage, 2 Cups (not red, savoy, or napa)
Salt, 1/4 TBSP (to make cabbage sweat)
Light Soy Sauce, 1 TBSP (most soy sauce unless specified is light, or tamari for gluten-free)
Sugar, 1/4 TBSP (for marinating meat, any type of sugar works)
Egg, 1 TBSP (whisked egg, for marinating meat)
Fresh Ginger Root, ~1" (optional for marinating meat, or ginger powder, or skip)
Shaohsing Rice Wine, 1/2TBSP (optional for marinating meat, or use gin or dry sherry, or skip)
Toasted Sesame Oil, 1/4 tsp (optional for marinating meat, or skip)
Grounded White Pepper, 1 pinch (optional for marinating meat, or skip, don't replace with black pepper)
Chicken Bouillon Powder, 1/4 tsp (optional for marinating meat, or vegetable-based powder, or skip)
Medium Bowl and Clean Towel (for the dough)
Grater and Small Bowl (for grating fresh ginger)
Large Bowl (for mixing the filling)
Rolling Pin
Large Flat Non-Stick Pan with Lid or Large Pot (for cooking the dumplings)
Optional Dipping Sauces (e.g. Light Soy Sauce, Ponzu, Sriracha, Lao Gan Ma Chili Crisp, and/or Chine…

Как принять участие

Подключиться
Загрузите бесплатное приложение Zoom на компьютер или мобильное устройство. После бронирования вы получите письмо со ссылкой и подробными инструкциями.
"I'll be teaching this online class from the comfort of my home in the historic Georgetown neighborhood in Seattle WA USA. I have been welcoming students and teaching in my own kitchen for in-person cooking classes since April 2019. Please join me for this online class in your kitchen with audio and video turned on, so although we are each working from our own kitchen counter, I can still see your progress and provide tips, tricks, and feedback."
— Elaine
Забронируйте для частной группы
Хотите участвовать только с семьей и друзьями? Организатор Elaine принимает частные группы до 30 чел. по цене от 20 489₽ за гостя.

Отзывы гостей

Раздел навигации для страниц отзывов

Свободные даты

Что нужно помнить

Правила отмены

Впечатление можно отменить в течение 24 часов после оплаты или за 7 дней до начала и получить полный возврат.

Правила общения

Общайтесь только через Airbnb. В целях безопасности не переводите деньги и не общайтесь за пределами сайта или приложения Airbnb.

Требования к гостю

Для участия во Впечатлении потребуется подключение к интернету и возможность передавать аудио и видео. Ссылку и подробные инструкции вы найдете в письме с подтверждением бронирования. Максимальное число гостей от 7 лет: 10. Please pre-chop your…

Другие советы

Price is per person rather than per device/household. Recipe is for 12 large dumplings. We'll work with a dough so sanitize your work area. Use a stand for your phone/tablet at an angle where I could see your work and give feedback. Fully charge device or plug it in for the class.
Elaine
Готовим пельмени по семейному рецепту
83 отзыва
От 2 562₽ на человека
83 отзыва
От 2 562₽ на человека